De Akasha Kronieken, zitten vol aan informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alles wat je doet, denkt, je emoties en je intenties van dit leven en van je andere levens zijn hierin opgeslagen. Zo staat de reis van je ziel beschreven in de Akasha Kronieken. Het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens.

 

Vele inzichten komen van 1 op 1 situaties, in welke vorm dan ook, de sessies zijn daarom ook per video bellen te doen. Als er blokkades zijn komen daar healingen op. De meeste onder ons zoeken hun eigen unieke kracht, die ze in dit leven zijn kwijt geraakt. De healingen gaan je kracht weer terugbrengen. De hoeveelheid informatie die je krijgt, is afhankelijk van de manier waarop je je opensteld naar de kronieken. Hoe de informatie van de Akasha Kronieken naar je toekomt is per persoon verschillend, bijzonder en uniek.

 

Goed contact met jezelf hebben is enorm belangrijk om jouw doel in dit leven te vinden. Misschien is er iets wat je dwars zit, wat je wel voelt maar geen vinger op kunt leggen, of bent je gewoon op zoek naar de rode draad in jouw leven. Om hierachter te komen kan ik je helpen we verbinden je met de Akasha-kronieken. De Akasha-kronieken lijken het meest op een grote bibliotheek waar enorm veel boeken staan, allemaal gevuld met de belevenissen van iedereen die ooit geleefd heeft.

Samen gaan we contact maken met de Akasha-kronieken. Ik geef je aan hoe we daar komen en jij stelt de vragen die zo belangrijk voor je zijn. De energetische blokkades die we tegen komen en die jou in de weg zitten gaan we opruimen. Zo zul je op een mooie manier meer inzicht krijgen op jouw leven en wat je allemaal zelf kunt doen aan de situaties die je nu nog in de weg zitten.

 

Omdat je tijdens een sessie best diep ingaat op je emoties, gevoelens en gedachten zal de uitwerking een paar dagen doorgaan, neem je tijd te nemen om dit alles in liefde te ontvangen.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan gerust contact met me op. 

Ik ben bereikbaar op 06-21185414 of via de mail info@beautyfulsouls.nl 

 

Akasha -Kronieken