Een consult kan op meerdere manieren plaats vinden. Dankzij het internet kan een reading ook heel goed via messenger of skype plaatsvinden. Ik leg altijd op de afgesproken tijd contact met je op, je kunt daardoor in een voor jou veilge manier een consult aangaan. Kom je naar de praktijk dan zorg ik er natuurlijk voor dat je je zo comfortabel mogelijk voelt en drinken we eerst wat om in een fijne ontspannen staat van zijn te komen. 

 

Wat belangrijk is om te weten.

Ik kan geen 'bestellingen' plaatsen aan de andere kant. Oftewel, er kunnen geen garanties worden geboden over wie of wat er naar voren komt.

Het is heel belangrijk om open en ontspannen te zijn dat bevordert het geven van antwoorden.

Niet alleen opa, oma, moeder of vader maar ook die jeugdvriend, huisdier of oude buurvrouw van vroeger kunnen langskomen. Daarnaast kan het voorkomen dat er weinig tot geen overleden personen langskomen, het een en ander heeft te maken met je vragen en je eventuele "angst" om de overleden personen.

Sta dus open voor alles wat er komt, dat zorgt ervoor dat de energie hoog blijft en dat er zoveel mogelijk beantwoord kan worden. Als extra tool gebruik ik altijd een paar kaarten decks, zo kan ik je ook visueel aantonen wat de antwoorden op je vragen zijn.

 

Consult/Reading