Mijn naam is Yolanda van Leeuwen geboren in Veldhoven (N-BR) en sinds 2006 woonachtig in Capelle aan den IJssel. 

Dankzij mijn oma, die achteraf spiritueel bleek, heb ik de gaven heldervoelen, helderweten, helderhoren en helderzien een mooiere erfenis kan ik me niet bedenken.

Ik werk via foto’s via de email of persoonlijk in de praktijk tegenwoordig kunnen we de consulten ook via de messenger houden, dat maakt me niet uit.

Vaak maak ik gebruik van de Akasha Kronieken van de persoon waar het om gaat, laat ook vooral duidelijk zijn dat de privacy ten alle tijden voorop staat. 

 

Voor de ontwikkeling van hetgeen ik allemaal doe, heb ik een aantal ondersteunende lessen en/of cursussen gevolgd. Maar vooral veel geleerd van het “zijn”op deze aarde. 

Inmiddels heb ik zo’n 13 jaar een praktijk, het is mijn levenswerk geworden. Mijn klanten noemen mij recht door zee, oprecht, empathisch, zuiver en sociaal. Ik werk dan ook met hard en ziel in mijn praktijk, met volle aandacht voor de klant.

Verder ben ik nuchter en houd ik van humor, duidelijkheid en eerlijkheid. Typische eigenschappen van een HSP’er die ik koester omdat ze me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. 

Wie ben ik