Doranne: 

 

Ik heb een Bachbloesem-remedie gekregen van Yolanda. Ik had last van veel onrust in mijn lichaam en mijn emoties waren erg in de war. Dezelfde dag nog voelde ik mij een stuk rustiger en was de chaos in mijn hoofd verdwenen. Het is voor allerlei gemoedstoestanden van toepassing en Yo is vol begrip! Ik raad dit/ haar iedereen aan!!!

Patricia Mullenders:

 

Gisteren een leerzaam, bijzonder, boeiend en ook erg gezellige dag gehad. Veel nieuwe indrukken, en handvaten gekregen. Nu het geleerde in de praktijk brengen. Erg benieuwd wat het mij gaat brengen. Welke spiegels ik tegen ga komen om te ontwikkelen.
Dank je wel Yolanda van Leeuwen

Mariah v Veen:

 

Super bedankt voor het leerzame dagje.
Veel geleerd en geluisterd !!
Nu is het de bedoeling in de toekomst uit te voeren..
nogmaals MEGA bedankt en heel veel succes nog de komende tijd met e.v.t. beurzen en leerzame cursussen!🍀🙏🏼😊

Corine: 

 

Vandaag heb ik een kaartlegging gehad en het was verbazend wat eruit kwam dat Yolanda mij dat kon zeggen en mooier was dat zij de uitkomst wist en ook nog positief was 

Recencies

Franny Anthonissen:

 

Ik heb al een aantal mooie en waardevolle reading gehad mét veel goede handvatten erbij...ik kan Yolanda ten volle aanbevelen..heel goed in wat ze doet...heel lief..begripvol met soms een dosis humor.
Yolanda is erg goed in wat ze mag doen, kiest haar woorden zorgvuldig én met liefde.
Echt een topper is ze!

Patricia: 

 

Heb net een reading van haar gekregen
Daar handvatten bij gehad en daar ga ik zeker wat mee doen
Het heeft me positieve energie geven en positief denken
Ze is heel begripvol meedenkend
Zeker een aanrader een keer een reading van yolanda
Djw yolanda ga er mee aan de slag